+4 votes
by (270 points)
closed by
Hallo, ik heb al lekker wat overheidsgeld gebeurd, en met mijn actie #ikdoenietmeermee moesten die sukkels met nog meer belastinggeld over de brug komen om mij in het gareel te houden. Nu wil ik design mondkapjes gaan verkopen aan die loosers van een volgers om nog wat extra bij te verdienen. Nou vraag ik mij af, helpen die mondlapjes ook een beetje tegen cojona?
closed with the note: De vraag is beantwoord

2 Answers

0 votes
by (200 points)
Beste F.

Zoals mijn adviesorgaan RIVM al meerdere malen naar buiten heeft gebracht werken mondkapjes natuurlijk niet. Ze komen feitelijk uit de tijd van de slavernij. Mondmaskers werden bij slaven opgedaan. Ik wil hier dus een stukje burgerlijke gehoorzaamheid mee bereiken. Een bijkomend voordeel is dat mensen langere tijd hun eigen adem inademen, en minder zuurstof binnen krijgen, dan gaan die hersentjes ook een stuk minder goed functioneren. Het volk moet natuurlijk niet teveel gaan nadenken over die krankzinnige onnodige maatregelen die ik opleg.

Succes met het verkopen van je mondkapjes. Wil je mij er ook eentje opsturen? dan kan ik een mooie selfie tweeten naar mijn satanische vriendin Gaga
asked Oct 12, 2020 by (160 points) Ze werken niet
0 votes
by (270 points)
edited by

Beste F.

Ik zou je graag willen helpen met het uitwerken van dit idee. Ziekenhuiswerk doe ik toch al lang niet meer en buiten mijn tv optredens heb ik nog wel wat uurtjes over.

En zo denkt het RIVM over mondkapjes

Welcome to TheDarksite. Here you can ask questions and receive answers from other members from all over the world.
...